Flybillet, der kan ændres

Tjenesten flybilletter, der kan ændres, skal bestilles og betales på bestillingstidspunktet og kan ikke tilføjes efterfølgende. 


Denne service er et af Sembos egne produkter, hvilket betyder, at billetten muligvis ikke kan ændres af flyselskabet selv. Det er derfor vores flyafdeling, der skal ændre billetten. 


Hvis du ønsker at ændre din billet, skal du kontakte vores flyafdeling via e-mail. Vi kan kun foretage ændringer i flyafdelingens åbningstid, som er hverdage mellem kl. 8.00-15.00 (undtagen helligdage) og mindst 48 timer før den oprindelige afgang. Afdelingen er kun åben på hverdage (undtagen helligdage) og håndterer derfor kun ændringer på disse dage.


Hvis du ønsker at ændre billetten, skal rejsen være afsluttet inden for et år fra det oprindelige tidspunkt, hvor bookingen blev foretaget. Tjenesten giver dig mulighed for at ændre en flybillet, afhængigt af tilgængelighed. Hvis denne ændring betyder, at du skal opgradere til en dyrere billet, er det dig som passager, der skal betale forskellen. Du kan kun ændre din billet til en flyvning med det samme flyselskab som det, du oprindeligt bookede hos.

Sembo giver dig mulighed for at ændre din billet uafhængigt af flyselskabets regler.

Gratis ændring af dato til samme pris, samme rute og med samme flyselskab. Hvis billetten er dyrere, betaler passageren forskellen mellem den oprindelige pris og den nye. 

Produktet giver ikke mulighed for navneændring eller rettelse af et navn. 

Ruterne skal bruges i den rækkefølge, de oprindeligt blev booket, og destinationen må ikke ændres. 

Du kan ikke ændre billetten til en "stop over"-billet. 

Denne service kan kun bruges én gang. Når du er taget af sted på din rejse, kan du ikke bruge tjenesten. 

Hvis du aflyser rejsen, får du ikke refunderet de penge, du har betalt for denne service. 

Hvis ændringen betyder, at passageren ikke længere er berettiget til en special- eller kampagnepris, skal passageren betale forskellen mellem prisen på den oprindelige billet og den nye. 


Sembo er ikke ansvarlig for at give oplysninger om visum, pas osv., hvis rejsen forlænges. 

Det er dig som passager, der er ansvarlig for eventuelle tillægsydelser, såsom bagage- og sædereservationer, der er bestilt hos Sembo eller direkte hos flyselskabet. 

Hvis en passager går glip af en strækning, kan tjenesten ikke bruges. 

Al kommunikation om ændringen sker via e-mail, og det er dig som passager, der er ansvarlig for at få alt bekræftet. 

Sembo foretager ingen ændringer i den oprindelige booking uden kundens skriftlige samtykke, med undtagelse af ændringer foretaget af flyselskaberne.


Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen