Prisgaranti

Sembo sikrer, at du som kunde får adgang til lave priser og ferier til konkurrencedygtige priser.

Hvis du booker din rejse hos os og derefter finder din rejse tilgængelig til en lavere pris inden for 24 timer efter, at din booking er bekræftet, refunderer vi differencen i prisen til dig.

Sådan fungerer vores prisgaranti:
For det første skal du sikre dig, at den rejse eller hotelreservation, du ønsker at udnytte prisgarantien for, tilbydes på en dansk online hjemmeside. 

Hvert produkt i din Sembo-booking skal matche det billigere fund, f.eks. antal rejsende, samme ud- og hjemrejsedatoer, flytider, flynumre, tillægstjenester til flyvningen, transfer, hotel, værelsestype med samme regler og afbestillingsvilkår, antal værelser samt måltider.

Vi har brug for alle oplysninger om det andet tilbud, herunder et link til den relevante rejseudbyder, hvor den lavere pris tydeligt er angivet, og prisen, som du beder os matche, skal være i samme valuta.

Prisen, du ønsker at matche, må ikke være en del af et loyalitets- eller belønningsprogram.

Sembo definerer disse tilbud, hvor kunden får en nedsat pris på opholdet eller fra en anden hjemmeside som belønning for gentagne køb: At logge ind, angive en kampagnekode, henvisning af andre kunder eller for at udføre en anden handling, der derefter ændrer den oprindelige pris.

Prisen skal være tilgængelig for offentligheden, og Sembo skal kunne booke den samme pris uden at være medlem eller en del af et loyalitetsprogram.

For at udnytte prisgarantien skal den person, der er registreret som hovedansvarlig for reservationen, kontakte vores kundeservice inden for 24 timer efter modtagelse af bookingbekræftelsen, da Sembo på dette tidspunkt allerede har betalt den oprindelige pris for dele af din booking. Vi kan derfor kun garantere en pris i 24 timer, da nogle tjenesteudbydere, f.eks. flyselskaber og hoteller, ofte ændrer deres priser.

Bemærk, at prisgarantien kun kan anvendes en gang pr. reservation, og at prisgarantien ikke gælder for flyreservationer alene.


Annoncerede priser

Priserne på sembo.dk er baseret på oplysninger, som vores leverandører har givet til de datasystemer, der bruges til at søge efter rejser. Vi stræber altid efter at have opdateret information på hjemmesiden, men da disse oplysninger konstant opdateres, kan det i nogle tilfælde ske, at en rejse ikke kan bestilles til den annoncerede pris.

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen